Kereviz maydanoz kürü kullananlar forum

Kereviz maydanoz kürü ne işe yarar?

Kereviz kürü genel olarak bağışıklık sistemini güçlendirmektedir. Kalp hastalığı riskini de azaltan kereviz kürü sindirim sistemi rahatsızlıklarını da kısa bir sürede iyileştirmektedir. Kereviz kürü kabızlığa ve sindirim bozukluklarına iyi geliyor. Bol miktarda lif olan kereviz bağırsak hareketlerine de iyi geliyor.

Kerevizin cinsel güce faydası var mı?

Özellikle erkeklerde cinsel arzuyu kamçılayan ve cinsel gücü arttıran kereviz, zamansız iktidarsızlık için doğal bir çaredir. Nelere faydası vardır? – Cinsel gücü arttırır ve cinsel isteği kamçılar. – İç salgı bezlerini, özellikle böbrek üstü bezlerini çalıştırır.

Ibrahim Saraçoğlu kereviz kürü nasıl yapılır?

Kerevizi yemekten hoşlanmayan kişilerin uygulama şekli ise kaynamakta olan yarım litre suya (yaklaşık iki su bardağı) ince dilimlenmiş 300-350 gram kereviz ilave edilir ve kapağı kapalı olarak hafif ateşte yedi dakika haşlanır. Hazırlanan su, öğlen ve akşam yemeklerinden yarım saat önce içilir.

Sertleşmeye iyi gelen bitkiler nelerdir?

İktidarsızlık (Sertleşme) Sorununa Etkili 14 Bitkisel Çözüm

  1. Epimedium. …
  2. Çakşır Kökü Çayı …
  3. 3. Ebegümeci Çayı …
  4. Rüşeym. …
  5. Keçiboynuzu Kürü …
  6. Badem. …
  7. 7. Havuç …
  8. 8. Zencefil.

Maydanoz cinsel gücü artırır mı?

Antioksidan zengini, bol lifli, A, C ve K vitamini deposu olan maydanoz, aşk hayatında sorun yaşayanların yüzünü güldürüyor. Cinsel isteği ve gücü arttırıyor. Sperm kalitesini de yükselterek, erkeklerin kısırlık tedavisine destek oluyor.

Kereviz yaprağı hangi hastalığa iyi gelir?

Kereviz Sapı ve Yapraklarının 6 Faydası

  • Antioksidan Kaynağıdır.
  • Böbrekleri Korur.
  • Bağırsak Hareketlerini Düzenler.
  • Kilo Vermeye Yardımcı Olur.
  • Göz Sağlığını Korur.
  • Hafızayı İyileştirir.

Cinsel gücü artıran karışım nasıl yapılır?

1 litre suya, 2 poşet mate çayı, 1 tatlı kaşığı öğütülmüş kırmızı-Kore ginsengi, 1 tatlı kaşığı zencefil, yarım tatlı kaşığı öğütülmüş meyan kökü katın. Bu karışımı kaynar suda 2-3 dakika fokurdatın. Kaynayınca 3–4 dakika demlenmeye bırakın. Sonrasında sıcak olarak biraz esmer şeker katılarak gün içinde için.